Small Business

Een AdWords account aanmaken

Donderdag, 27 april 2017

Om te beginnen met online marketing kan er gekozen worden om Google AdWords in te zetten. Om een Google AdWords account aan te maken heb je eerst een Gmail account nodig. Maar dan? Hoe maak je een Google AdWords account verder aan?

Marketingmix – 5p’s

Vrijdag, 24 maart 2017

In een eerder artikel over de marketingmix beschreven we de 4p’s: product, prijs, plaats en promotie. Toch bestaat er ook een marketingmix met 5p’s. Deze 5p’s zijn: product, prijs, plaats, promotie en personeel.

Marketingmix – 4p's

Maandag, 20 maart 2017

De marketingmix staat ook bekend als de 4p’s. Onder de 4p’s vallen: product, prijs, plaats en promotie. Door het gebruik van deze vier onderdelen heb je de mogelijkheid om meerdere consumenten te bereiken binnen je doelgroep.

Hoe schrijf je een financiële analyse

Zondag, 19 maart 2017

De financiële analyse van je ondernemingsplan bevat de gegevens voor de financiering van je onderneming, wat het nodig zal hebben voor toekomstige groei en een schatting van de bedrijfskosten.

Hoe schrijf je een marktanalyse

Zaterdag, 18 maart 2017

Het marktanalyse gedeelte van je ondernemingsplan komt na het onderdeel producten en diensten en moet een gedetailleerd overzicht geven van de markt waar je van plan bent om je product of dienst te verkopen.

VOLG ONS