CV

Cv maken tips

Dinsdag, 11 april 2017

Bij het schrijven van een cv kan iedereen wel tips gebruiken. Heb jij al een perfect cv dan zijn de onderstaande tips voor het maken van een cv niet voor jou. Denk je echter dat jouw cv nog veel verbeterd kan worden dan zijn de onderstaande cv tips zeker handig om even na te lezen.

Cv voor studenten

Zaterdag, 04 februari 2017

Heb je hulp nodig bij het schrijven van je cv? Voor studenten én zelfs voor werkzoekende blijft het een grote uitdaging: hoe schrijf ik een goed cv om mijzelf te onderscheiden van de massa aan studenten en werkzoekende.

Studenten cv opstellen

Woensdag, 25 januari 2017

Studenten cv’s voorbeelden en templates zijn zeer handig, vooral wanneer je jou eerste cv aan het opstellen bent. Deze voorbeelden en templates bieden je een format voor het schrijven van je eigen cv en helpen je te begrijpen welke informatie noodzakelijk is.

Wat is een curriculum vitae of cv?

Maandag, 16 januari 2017

Een curriculum vitae is een document dat mensen gebruiken om te solliciteren voor een baan. Voor studenten kan dit document ook uiteraard gebruikt worden bij het solliciteren voor een stage en/of scriptie.

Cv of resume?

Zaterdag, 14 januari 2017

Wat is het verschil tussen een cv en een resume? De voornaamste verschillen tussen een cv en een resume is de lengte, wat is inbegrepen en waar het voor gebruikt moet worden. Beiden worden gebruikt voor sollicitaties, een cv en een resume zijn niet altijd uitwisselbaar.

VOLG ONS