Personal branding

Carrièreplanning

Vrijdag, 24 februari 2017

Het kiezen van een carrièrepad is een belangrijke beslissing in je leven. Het is meer dan alleen bepalen wat je wilt gaan doen om je leven te kunnen onderhouden. Om mee te beginnen, bedenk hoeveel tijd je besteed aan werk. We zijn rond de 71% van onze tijd per jaar aan het werk.

Hoe schrijf je een goede LinkedIn samenvatting?

Dinsdag, 21 februari 2017

Wat maakt jou LinkedIn profiel samenvatting een goede? Een goed LinkedIn profiel valt op bij HR managers en recruiters. HR managers en recruiters zien als eerste je naam en profielfoto gevolgd door een samenvatting van je LinkedIn profiel

Promoot je persoonlijke groei en motivatie

Vrijdag, 13 januari 2017

Voel je jezelf ongelukkig bij je huidige opleiding? Mis je de motivatie? Ideeën en tools kunnen jou nieuwe stimulans geven om een stap extra te zetten. Maak een lijst en onderneem actie.

Wat is de definitie van Leiderschap?

Woensdag, 11 januari 2017

Wat is nu eigenlijk de definitie van leiderschap. Wanneer ben je een leider en kan iedereen een leider zijn? Wordt een leider geboren of kun je een leider worden door het verbeteren van specifieke skills?

17 Leiderschap tips

Woensdag, 11 januari 2017

Als leider kun je tegen problemen aanlopen. Je kunt hierdoor je focus verliezen op de belangrijkste problemen. Om je focus scherp te houden kun je rekening houden met de volgende tips.

VOLG ONS